Sandhia s Spaghetti (spaghetti met gamba s in rode saus)

Sandhia s Spaghetti (spaghetti met gamba s in rode saus)

Sandhia s Spaghetti (spaghetti met gamba s in rode saus)

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

25 minuten.

Ingrediënten

1 potje (360ml)
Faja Lobi Chicken Paramaribo (roerbaksaus)
olie
2 takjes selderij
150 gram doperwten
500 gram spaghetti
300 gram gamba‘s
2 rode uien
250 gram cherry tomaten
1/2 ui
witte peper

Bereiden

Saus: 5 eetlepels olie verhitten, gamba‘s hieraan toevoegen en enkele minuten bakken; Chicken Paramaribo (roerbaksaus), doperwten, tomaten (gehalveerd) en rode uien (in ringen gesneden) hieraan toevoegen en 5 minuten laten sudderen.
Spaghetti: Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden. Daarna 2 eetlepels olie verhitten en de ui hierin fruiten, vervolgens de spaghetti en een mespuntje witte peper hieraan toevoegen en, het geheel onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag vuur opbakken.
Serveertip: Schep de spaghetti op een bord en schenk de saus met de gamba‘s erover; garneer met de selderij (fijngehakt). Gebruik als bijgerecht Exotimex Ré
die Bere Kroepoek.
Variatietip: Gebruik in plaats van spaghetti andere pastasoorten o.a. bami, macaroni.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus