Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Sandhia s Spaghetti (spaghetti met gamba s in rode saus)

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 25 minuten.

Ingrediënten

1 potje (360ml)
Faja Lobi Chicken Paramaribo (roerbaksaus)
olie
2 takjes selderij
150 gram doperwten
500 gram spaghetti
300 gram gamba‘s
2 rode uien
250 gram cherry tomaten
1/2 ui
witte peper

Bereiden

Saus: 5 eetlepels olie verhitten, gamba‘s hieraan toevoegen en enkele minuten bakken; Chicken Paramaribo (roerbaksaus), doperwten, tomaten (gehalveerd) en rode uien (in ringen gesneden) hieraan toevoegen en 5 minuten laten sudderen.
Spaghetti: Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden. Daarna 2 eetlepels olie verhitten en de ui hierin fruiten, vervolgens de spaghetti en een mespuntje witte peper hieraan toevoegen en, het geheel onder voortdurend omscheppen, 5 minuten op laag vuur opbakken.
Serveertip: Schep de spaghetti op een bord en schenk de saus met de gamba‘s erover; garneer met de selderij (fijngehakt). Gebruik als bijgerecht Exotimex Ré
die Bere Kroepoek.
Variatietip: Gebruik in plaats van spaghetti andere pastasoorten o.a. bami, macaroni.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Broodje Bakkeljauw
Markoeza - Drink
Machrie Masala (zoet-zure vis in masala)
Roti - Wrap met Lamsvlees
Masterbeef Creole (gesmoorde Masterbeef)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes